Stormloop op Belgische website met seks-videocursussen

  • Meer dan 100.000 unieke bezoekers in één week
  • 20.000 videocursussen verkocht
  • Vooral mannen (69%) vinden de weg naar educatieve sekscursussen
  • Vandaag wordt de website ook in Engeland gelanceerd onder de naam www.ShowMeHow.co.uk

Belgen lusten er pap van. Sinds de lancering op 3 oktober bezochten meer dan 100.000 unieke bezoekers www.hoehetmoet.be. Vooral mannen vinden snel en makkelijk de weg naar de website (69% mannen vs. 31% vrouwen).

In de top 5 van de meest aangekochte cursussen:

  1. haar vingeren (11%)
  2. beffen (10%)
  3. eerste keer (9%)
  4. jezelf aftrekken (8%)
  5. pijpen (8%)

Opvallend is het ontbreken van de cursus 'anale seks' in het lijstje. Toen de website in 2007 in Nederland de lucht in ging, stond anale seks op kop met 13% van de aankopen - gevolgd door beffen (12%), pijpen (11%), haar vingeren (9%) en eerste keer (7%). De cursussen zijn online beschikbaar - en kunnen dus in alle discretie bekeken worden. Dat neemt niet weg dat Belgen de cadeaufunctie waarderen: vooral de cursussen 'standjes zij boven' en 'veilig vrijen' worden cadeau gedaan.

Succesvolle lancering vertaalt een reële behoefte

"Lekkere en leukere seks is geen 'gemaakte behoefte'. Heel wat jongeren willen het voor zichzelf en hun partner fijner maken. Het succes van de website is hier het levende bewijs van. Dankzij www.hoehetmoet.be krijgen Belgen voor het eerst toegang tot online video's die sekstechnieken expliciet -maar nooit ranzig- laten zien. De trafiek naar de website zegt alles: de tijd was rijp voor dit initiatief," zegt Peter Leusink woordvoerder van HoeHetMoet.

Ontdek hier de opinie van Sensoa, de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie en buitenlandse experts.

Meer informatie over HoeHetMoet op: http://prez.ly/ey

 

 

Over Stichting Foundation For Sexual Education

Hoehetmoet.nl werd enkele jaren geleden in Nederland geïntroduceerd. Hieruit groeide de Stichting Foundation For Sexual Education. Ondertussen hebben meer dan 1,5 miljoen mensen de website bezocht en werden er meer dan een kwart miljoen videocursussen aangekocht. In 2011 wordt de website naast Nederland ook in België en de UK geïntroduceerd.